Bedrijfswageninrichting

Wij maken uw bedrijfswagen klaar voor het grote werk

Vanaf heden is het mogelijk om in Assen en Drenthe uw bedrijfswagen in te richten met Sortimo-inrichting en accessoires.

VSbedrijfswageninrichting is gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens en is sinds 2013 subdealer van Sortimo geworden. Wanneer u de keuze maakt om bij VSbedrijfswageninrichting uw bedrijfswagen te laten inrichten, wordt stap voor stap gekeken naar de mogelijkheden die Sortimo

heeft voor u en wordt deze vervolgens professioneel en vakkundig ingebouwd. Wij maken uw bedrijfswagen klaar voor het grote werk. Voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding zet VSbedrijfswageninrichting alle beschikbare Sortimo-inrichtingen en -accessoires in uw bedrijfswagen.

Sortimo

Op een idee voortbordurend, heeft Sortimo (SORTIment MObil = mobiel assortiment) een synoniem voor kwaliteit ontwikkeld.

Het productengamma bedrijfswageninrichtingen maakt al vele jaren het werk ter plaatse makkelijker voor vaklieden en servicemedewerkers. Vandaag de dag is Sortimo een gevraagde partner voor de automobielindustrie, wanneer het om orde, veiligheid en laadruimte indelingen gaat.

De permanent stijgende vraag naar onze producten heeft voor een wereldwijde groei gezorgd en ons tot marktleider gemaakt. Dit is een bevestiging voor de hoge eisen aan kwaliteit bij het ontwikkelen van vele Sortimo producten.

Daarom kies je voor Sortimo:

 Kwaliteit

 Veelzijdigheid

 Lichtgewicht en supersterk

 Veiligheid

 Tijdloos Design

 Goed gestructureerde ontwerpen

Interesse gewekt?

Heeft u interesse in mogelijkheden en onderdelen die in uw bedrijfswagen geïnstalleerd kunnen worden?

Vraag naar de mogelijkheden