Bedrukken

Wij bedrukken uw Bedrijfs- en sportkleding

Zeg zelf,

als bedrijf wilt u toch herkenbaar en verzorgd voor de dag komen?

Een onderdeel hiervan is uw bedrijfs- en werkkleding. VSbedrijfskleding kan op dit gebied veel voor u betekenen. Door uw wensen neer te leggen bij VSbedrijfskleding, wordt er voor u gezocht naar de ideale kledingcombinatie voor uw bedrijf.

Of uw personeel nu actief is als hovenier, wegwerker, ober of verpleger. VSbedrijfskleding is van alle markten thuis. Zelf niet tijden bezig zijn om uit te zoeken wat u nodig heeft maar alles op een dienblad aangereikt krijgen.

Bedrijfskleding

Naast de mogelijkheid om bedrijfskleding te bestellen via VSbedrijfskleding. Biedt VSbedrijfskleding ook de mogelijkheid om al uw bedrijfskleding te laten bedrukken. Naast dat u personeel er representatief bij loopt maakt u nu ook gelijk promotie voor uw bedrijf en krijgt het de aandacht die het verdient. Kwaliteit staat bovenaan en VSbedrijfskleding biedt dan ook verschillende hoge kwaliteitsopdrukken aan.

Sportkleding

Tevens kunt u ook als vereniging, club of team uw (sport)kleding laten bedrukken bij VSbedrijfskleding. Zo drukt VSbedrijfskleding inspeelshirts, wedstrijdteneus, trainingsbroeken, trainingsjassen en nog veel meer. Een nette opdruk is een blijk van waardering voor uw sponsor en tevens komt u netjes voor de dag als vereniging, club of team.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het bedrukken van bedrijfs- en sportkleding? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op