Belettering

Belettering is de nieuwste ‘tak’ binnen ons bedrijf. Door de jarenlange ervaring met belettering voor de auto- en motorbranche, kwamen er steeds meer verzoeken uit een andere hoek. De mogelijkheden van belettering en het gebruik van opdrukken en stickers zijn legio. Sinds 2004 zijn deze bedrijfsactiviteiten ondergebracht in VSbelettering. Wij verzorgen reclame-uitingen, plaatsen raamfolies en bedrukken textiel.

Sign

Sign is de algemene benaming voor bedrijven die zich bezighouden met het plaatsen van opdrukken en belettering. Het betreft producten als autoreclame, gevelreclame, reclameborden, naamborden, lichtreclame, bewegwijzering, grootformaat prints en textielbedrukking. Wij beschikken over de modernste apparatuur en jarenlange ervaring om elk ontwerp op bijna elke ondergrond te bevestigen. Wij ontwerpen zelf, maar u kunt ook een voorbeeld aandragen.

Alle reclame-uitingen kunnen in full colour worden geleverd. Dit geldt voor zowel bestickering als voor het printen op textiel. Gegevensbestanden worden digitaal verwerkt. Indien u dit niet zelf aan kunt leveren, ontwerpen wij het voor u. Hierbij hanteren wij een simpel uitgangspunt; What you see is what you get!

Raamfolies

Wij ontwerpen en plaatsen diverse soorten raamfolies. Bij zonwerende folie dient hinderlijk zonlicht buiten gehouden te worden, terwijl anti-inkijkfolie de privacy beschermt. Een combinatie van deze twee is ook mogelijk. Met name etalages worden beter tegen inbraak beveiligd, door het gebruik van anti-inbraakfolie.

Het woon- en werkklimaat kan nadelig beïnvloed worden door teveel zonlicht. In dergelijke gevallen biedt zonwerende raamfolie uitkomst. VSbelettering plaatst deze folie op vakkundige wijze, waardoor er een warmtereductie tot zelfs 80 % bereikt kan worden. Tevens worden uw meubels of etalage beschermd tegen UV-stralen, die door sommige folies met zelfs 90 % worden gereduceerd. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Anti inkijk raamfolie

Anti-inkijk raamfolie wordt ook wel privacyfolie genoemd. Het beschermt de privacy door de inkijk te beperken. Ook deze raamfolies leveren wij in verschillende soorten. Een spiegelende variant die de inkijk verhindert , maar het uitzicht niet belemmerd of een gematteerde uitvoering die zowel de in- als uitkijk beperkt.

Anti-inbraak raamfolie

Anti-inbraak raamfolie is een veiligheidsfolie, die vetragend werkt bij inbraak of brand. Deze foliesoort maakt het raam 10 tot 20 keer sterker en heeft daardoor vergelijkbare resultaten als veiligheidsglas, maar tegen aanzienlijk lagere kosten. VSbelettering laat u graag alle voordelen van deze raamfolie zien.

Textiel

VSbelettering bedrukt alle soorten textiel voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om kleding of promotiemateriaal, wij ontwerpen en leveren de opdrukken in full colour.

VSbelettering bedrukt kleding die uzelf of iemand anders aan kan trekken. Denk hierbij aan shirts voor de sportclub, bedrijfskleding of kinderkleding. Maar ook kleding om cadeau te doen bij een geboorte, jubileum of mijlpaal. Kortom; de toepassingen zijn legio.

Interesse gewekt?

Vraag ons naar de mogelijkheden of maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Neem contact met ons op