Schadeherstel

Wij herstellen uw auto of motorschade

Autoschadeherstel

Sinds 1990 is VSautoschade een begrip in Assen en omstreken. Met liefde voor het vak wordt alle autoschade professioneel hersteld voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij hebben de ervaring en modernste apparatuur in huis om uw schade snel en vakkundige te herstellen. Of het nu gaat om het uitdeuken, vervangen of spuiten van uw auto of motor. Zijn de beschadigde delen niet meer te repareren dan leveren wij ook nieuwe (originele) delen. Tevens repareren en vervangen wij belettering en logo’s. 

Wij zijn gespecialiseerd in het mengen van kleuren. Elke gewenste kleur kan door ons vervaardigd worden. Wij herstellen alle soorten schade voor zowel bedrijven als particulieren. Tevens helpen wij u bij het invullen van een taxatierapport voor de verzekering. Op al ons geleverde werk geven wij 1 jaar garantie.

Motorschade

Wij zijn tevens specialist op het gebied van schadeherstel aan motoren. In 1990 hebben wij de bedrijfsactiviteiten overgenomen van Bernhard Schnieders.

Hij was tot een jaar daarvoor bijrijder in de zijspan van drievoudig wereldkampioen Egbert Streuer. Zowel schadeherstel als het spuiten van de zijspanbody’s waren een vast onderdeel in de bedrijfsvoering. Deze expertise heeft VSmotorschade in de afgelopen jaren verder uitgebouwd. Het maakt ons bedrijf tot dé motorschadespecialist in Noord Nederland.

Specialisme

Kleuren mengen

In de meeste schadegevallen is er sprake van lakschade. In tegenstelling tot vele andere schadeherstellers, zijn wij in staat elke gewenste kleur voor u te mengen. Ook als deze van de standaarden afwijkt. Wij spuiten de te herstellen delen weer in de originele kleuren en plakken de stickers op de juiste plaats. Hierover kunt u meer lezen bij Vsbelettering.

Replica’s en Special Paint

Ook voor replica’s bent u bij VSmotorschade aan het juiste adres. Door het zelf mengen van de benodigde kleuren en het aanbrengen van stickers kunnen wij elke gewenste uitvoering voor u namaken. Ook het verfraaien van uw motor middels Special Paint behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs.

Schade laten herstellen?

Kunnen wij u helpen met een schadeherstel of met een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op